BEHANDLINGAR BRÖLLOP MEDARBETARE HITTA HIT
HUDVÅRDSPRODUTER HÅRVÅRDSPRODUTER
HUDVÅRDSPRODUKTER
Carita är ett av världens mest prestigeladdade och exklusiva varumärken 
och finns redan i mer än 40 länder. Carita etablerades i Paris för mer än ett halvt sekel sedan av de franska systrarna Rosy och Maria Carita och är nu en symbol för anrik fransk skönhetsvård, numera spetsad med den senaste japanska högteknologin. Upplev den mest exklusiva skönhetsvården du kan tänka dig: avancerade behandlingar med slående resultat och magiska produkter att använda hemma. Gör som stjärnorna - unna dig Carita.
bareMinerals är en komplett makeupserie baserad på 100 % rena mineraler. De mineralbaserade produkterna är fria från konserveringsmedel, parfym, stabiliseringsmedel, mineraloljor, syntetiska färgämnen, parabener och andra kemiska ingredienser som kan verka irriterande på känslig eller oren hud. Produkterna är ej testade på djur. bareMinerals Foundations SPF 15 jobbar med huden, inte mot den. Flera av mineralerna har vårdande effekt och motverkar torr hud och hudirritationer, samt även hudens åldrande tack vare skyddet mot solen. bareMinerals passar alla hudtyper, även känslig och oren hud.
TEL 031-20 89 90
Decléor är ledande inom aromaterapi, det vill säga användandet av koncentrerade aromatiska växtessenser. Essenserna är mer djupverkande och effektiva än vanliga växtextrakt. De har också naturligt doftande och konserverande egenskaper, vilket gör dem till ett renare och mer naturligt hudvårdsval. Decléor har mer än 35 års vetenskaplig erfarenhet inom aromaterapi. 
Serien består av ett komplett utbud av unika växtbaserade produkter och salongsbehandlingar som ger synbara resultat och maximalt välbefinnande.
Peter Thomas Roth hudvård består av korrigerande och lindrande produkter som uppfyller alla behov. Det inkluderar produkter som motverkar hudens åldrande, akne och missfärgning. Här hittar du också solskydd för kvinnor och män i alla åldrar, av olika ursprung och med olika hudtyper. Ur detta breda sortiment, som omfattar drygt 100 produkter, kan alla få ett eget specialinriktat och anpassat hudvårdsprogram.
Elizabeth Arden PRO-produkterna är utvecklade för att hjälpa din hud till ett ungdomligare uttryck och motverka de faktorer som ligger bakom hudens åldrande. Tänk dig en påtagligt fräschare hud som ser yngre ut tack vare avancerad skyddsteknik som kan ge huden ett långsiktigt jämnare, spänstigare och vackrare utseende. Medan marknaden rymmer hundratals, kanske tusentals, produkter som påstås föryngra huden, bör den kräsna konsumenten se förbi marknadsföringsknepen och söka bevisen i klinisk data.
HÅRVÅRDSPRODUKTER
ghd har revolutionerat hårstyling i ett decennium med ikoniska stylers, för kvinnor på jakt efter det vackraste håret. Reglerad värme gör att håret inte dras och sträcks ut och en fräsch oslagbar glans uppnås.
Det italienska professionella hårvårdsmärket Davines grundades 1983 och är idag ett av Europas snabbast växande varumärken. Kvalitet för Davines betyder att kunna skapa de bästa produkterna med stor omtanke och respekt för miljö och människa – därför används en hög nivå av naturliga ingredienser vetenskapligt framtagna för att garantera en autentisk och nyskapande känsla.
Great Lengths filosofi är att vara ett hjälpmedel för dem som inte har tjockt hår och det ska ändå vara lika enkelt att färga håret om man vill förändra färgen. Slingorna sätts in på ett nästan osynligt sätt, utan att det egna håret förstörs. Endast 100% naturligt hår av högsta kvalitet används.
För Dig som konsument är den beskrivningen kanske inte glasklar så därför vill vi gärna förklara det lite enklare: När Olaplex adderas till håret så samman-länkas hårets viktigaste bindning och det blir starkare och friskare. Man kan jämföra detta med ett spindelnät, ett nät med många trådar är mycket starkare än ett nät med få trådar. Olaplex hjälper håret att skapa fler ”trådar”. Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. Olaplex är ett fantastiskt verktyg för frisören men det finns fortfarande begränsningar gällande vad som går att göra med ett hår, frisören är experten på detta och är den som kan göra en individuell bedömning om vad som är möjligt när det gäller stora färgförändringar.
ÖPPETTIDER VARDAGAR 10:00-19:00 • LÖRDAGAR 11:00-15:00

© AQUA HÅR HUD SPA

PRODUKTER